![]() |
||||
|
Link :: 07.02.2005 :: 17:56 Link :: 07.02.2005 :: 18:07 ... Powitaj mnie na progu świtu Ugość mnie płatkami róż Zaproś mnie w głąb Twej duszy Zaczaruj mnie dotykiem swego głosu Zabierz mnie w podróż rozkoszy. ... Komentuj(1) Link :: 07.02.2005 :: 18:55 ... Samotnie kroczyć przez życie być sobie jedynym kompanem godzinami prowadzić monologi bez słów ... Komentuj(2) Link :: 07.02.2005 :: 18:57 ... Gdzie podziały się wszystkie uroki życia? ... Komentuj(3) Link :: 08.02.2005 :: 18:39 ... samotność senność skrytość smutek słabość strach ... Komentuj(1) Link :: 08.02.2005 :: 18:47 ... Być? a może nie jest to to czego chce Odejść? tak! i nie powrócić już nigdy Dlaczego? bez przyczyny a może jest ich tyle że wymienienie ich jest marnotrawstwem czasu jakże "cennego" A więc do zobaczenia wezmę tylko białą różę jedną ostatnią Będę Cię pamiętać ja również nie zapomnę nigdy tych monologów będę czekać ... Komentuj(2) Link :: 09.02.2005 :: 21:58 ... Zabijała ją codzienność monotonność zdarzeń sytuacji Zabijała ją samotność wyobcowanie Zabijała ją pustka w sercu przestrzeń niewypełniona niczym Zabijał ją smutek monochromatyczne uczucie szare ... Żałosnego żywota nie będzie brakowało nigdy nie było Pozostaną tylko białe róże. ... Komentuj(4) Link :: 10.02.2005 :: 19:23 ... Otacza mnie mrok nieprzenikniony słychać tylko kapiący wosk powoli sącze wina zapach więdnę z każdym orgazmem podniebienia Kochankiem mi cisza Marzeniem mym sen wieczny Słyszysz? To śpiew białych róż. ... Komentuj(9) Link :: 12.02.2005 :: 17:41 ... Widziałam jak oplotłaś się wokół Jego szyi Widziałam jak chłonęłaś ostatnie Jego tchnienie Widziałam jak wyciszyłaś ostatnie serca bicie Widziałam jak przemykałaś miedzy Łzami Kochanki ... Zabierasz wszystko, co dla mnie najcenniejsze Te chwile, wspomnienia Pozostała pustka, obmyta słonymi kroplami z wszelkich uczuć Pomóżcie na nowo wypełnić puste od słów usta Przywróćcie wszelką nadzieję Zabierzcie Tam gdzie aniołowie mówią Dobranoc. ... Komentuj(3) Link :: 13.02.2005 :: 18:51 ... Pozwól mi zasnąć, zamknąć na zawsze powieki, znużone potokami cierpienia Pozwól mi obudzić się w lepszym świecie Obmyj mą duszę ze złych wspomnień, zagoi wszelkie rany Pozwól śnić o tym, co najpiękniejsze, widzieć wszystko w jasnym świetle Zabiorę Cię, pójdziemy razem na zatracenie, przeżyjemy wszystko na nowo ... Zapraszam Cię do mojego świata, gdzie czerń to główna barwa Pomaluj go, niech znów stanie się rajem Pomóż mi zobaczyć cud, mą matkę Ziemię Pozwól mi zasnąć, śnic o lepszym dniu Pozwól śnić o miejscu gdzie ból ustaje, gdzie możemy być Razem ... Komentuj(5) Link :: 14.02.2005 :: 00:23 ... Proszę Pokochaj mnie oby Twej miłości wystarczyło dla nas obojga Pocałuj mnie oby Twoje pocałunki obudziły we mnie ogień Dotykaj mnie oby Twe dłonie raniły me ciało delikatnością Bądź ze mną oby nigdy mi Ciebie nie zabrakło. ... Komentuj(1) Link :: 14.02.2005 :: 00:28 ... Taka mała prośba na Walentynki : ) ... Jednak jeszcze nie wiem do kogo ... Lecz pamiętaj, że kiedyś Cię znajdę i będę kochała prawdziwą miłością ... Kiedyś ... Komentuj(7) Link :: 15.02.2005 :: 17:42 ... Zabrałaś Go Zabrałaś razem z nim nadzieję Ponownie pożerasz świeże istnienia Czy kiedyś twój głód ustanie? ... Komentuj(5) Link :: 16.02.2005 :: 10:12 ... Znów uciekł kolejny autobus. Serce wciąż puste. Nie było miejsca w tramwaju. Zostałam wypchnięta z Twojego serca. Pociagi nie jeżdżą już tak często. Stoję i czekam w smutku na Twój powrót. ... Komentuj(4) Link :: 17.02.2005 :: 00:51 ... Nastaje jesień. Opadam z sił. Spadam w przepaść wiatrów i mrozów. Już nikt nie będzie pieścił wilgotnego od łez policzka. Strzepnie je tylko wiatr na pożegnanie. Rozwieją się po świecie. Moje słone kropelki. ... Komentuj(7) Link :: 24.02.2005 :: 22:36 ... Zamknięta na dwa zamki i zasówkę. ... Komentuj(7) |
|
2025 |
|