sabina - komentarze |
... Lepkie dłonie wędrują po ciele Naznaczając każdy jego kawałek Nic nieznacząca rozmowa Padają zbędne słowa Cisza zajęła nasze ciała Powrót do codzienności Nie było nas i nigdy nie będzie. Zapomnij! ... |
|
Tak napisali inni: |
14.03.2005 :: 18:15 :: 213.77.107.3 RooNek no no coraz mocniejsze hehe ^^ a nawet ciekawe .. znaczy ciekawe tak miało byc ... coś w tym jest ... |
14.03.2005 :: 07:31 :: dnc170.neoplus.adsl.tpnet.pl Na początku myślałem że jakiś erotyk będzie a tu lipa i o rozstaniu. Wierszyk świetny. :* |
13.03.2005 :: 12:08 :: bz2.internetdsl.tpnet.pl aSiUnIa Siemka Sabinka![]() ![]() ![]() ![]() |
12.03.2005 :: 22:17 :: abj119.internetdsl.tpnet.pl Justynka mimo iz mam podly humor oraz wszystkeigo dosc i nie widze sensu dalszego bytowania dla mnie to jednak wierze ze bedzie dobrze i ze Twoje wspanaile usmiechy beda bily na glowe te czarne smutne mysli i wspomnienia :* bo co jak co ale Sabinka to napewno bedzie szczesliwa. kiedys napewno.p.s. kto nam obiecal ze bedzie latwo? p.s.2. duzo sily :* p.s.3. :* p.s.4. prosze o usmiech :) |
12.03.2005 :: 10:27 :: 213.77.107.2 Karolcia (Jacho Dobrze,że rozmowa była nieznacząca,bo inaczej zapominanie można odstawić na bok.Szkoda też, że ta codzienność za każdym razem do nas wraca...przecież wszystkim mogłoby być tak dobrze..Ale trzymaj się cieplutko :* I pamiętaj,że gdy zapomnisz to czeka Cię jeszcze wiele cudownych chwil i uczuć,mimo, że czasami szczęście wydaje sie tylko iluzją.Pozdrawiam :* |
Talk.pl :: Wróć |